PROIECTE
         CONSULTANTA SI INVESTITII IMOBILIARE


          In ultimii ani, in presa din Romania, alaturi de subiectele politice si   problema integrarii Romaniei in U.E., s-a tot vorbit despre piata imobiliara din   Romania, despre ritmul in care se fac investitii in domeniul imobiliar, despre   preturile care cresc si care depasesc orice statistica facuta de diversi “experti” in   domeniu.

          Este adevarat, Romania a fost, este si va fi o piata atipica din punct de   vedere imobiliar.

          Am ajuns inaintea integrarii in UE sa avem preturi pe care vecinii nostrii
   le-au avut dupa integrare, desi ritmul real de investitii in proiecte a fost
   mult mai scazut decat in celelalte tari (cel mai bun exemplu este dat de numarul de birouri si               apartamente existente pe piata).

               Legal Partner va propune o abordare realista a pietei imobiliare, a ceea ce se ofera la      vanzare in acest moment, a ceea ce se cere pe piata imobiliara.


              In afara de oferte imobiliare ofertate in regim de exclusivitate, compania Legal Partner va              ofera servicii complete in ceea ce priveste o investitie imobiliara si dezvoltarea unui proiect.

              Nu suntem o agentie imobiliara cum sunt cateva sute in Bucuresti. Nu credem ca un broker         imobiliar bun poate face publicitate in acelasi timp unei garsoniere de 50.000 Euro si unui                   penthouse de 1.500.000 Euro. Vorbim de doua tipuri de proprietati total diferite, care se adreseaza      unor categorii de clienti total diferiti, vorbim de doua segmente de piata care nu se pot intalni.

              Pentru mai multe detalii accesati paginile din site.
 
     Aceasta sectiune  nu este momentant  disponibila .....

    EXCLUSIVITATI

          Aceasta  sectiune nu este  momentan  disponibila .....

   
                                                                          Copyright © 2007 Legal Partner                                                 made by Titan Media